În 12 februarie, la ora 10, europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, va avea o întâlnire, la cabinetul său din Pitești, cu toți cei care i-au scris și i-au solicitat sprijinul, cetățeni din oraș și județ, consilieri locali, simpatizanți. Umanista va purta discuții și cu filiala PPU-sl Argeș, cu liderul Cornel Lazăr și membri sosiți din tot județul.

Umanista este deschisă discuțiilor și propunerilor avansate de argeșeni, în aceeași zi urmând să susțină și o conferință de presă, în fața mass-media locală și regională.

“Mă bucur să fiu, în 12 februarie, în județul Argeș, cu atât mai mult cu cât la inaugurarea cabinetului meu europarlamentar, din cauza unor chestiuni neprevăzute, n-am putut ajunge. Le mulțumesc președintelui filialei PPU-sl, Cornel Lazăr, asistentului meu din Pitești, Radu Gîrjoabă, celor care mi-au scris și mi-au cerut implicarea în diverse probleme, îi asigur că vom avea ocazia să stăm de vorbă, aplicat și concret. Ca întotdeauna, în calitate de europarlamentar, voi prelua cele sesizate și voi încerca să-i ajut pe cetățeni. Ne vedem la Pitești!”, a declarat umanista Maria Grapini.