[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Asociația Femeilor Antreprenor din România – Timișoara a fost înființată la propunerea europarlamentarului Maria Grapini, în urmă cu 21 de ani, când era om de afaceri de succes și la fel de implicată în viața socială a comunității precum în prezent, din perspectiva politică. Vocea femeilor trebuia să se facă auzită, a femeilor de afaceri cu atât mai mult, a fost gândirea Mariei Grapini, pusă în practică imediat, cu rezultate care s-au văzut în tot acest răstimp.

AFAR a gestionat numeroase proiecte caritabile, sociale, educaționale, a organizat întâlniri și conferințe, locale sau naționale, pe diverse teme de actualitate și a captat atenția atât a femeilor cât și a bărbaților, căci evenimentele au fost destinate tuturor.

Marți, 9 aprilie, la orele 18, AFAR Timișoara organizează o nouă conferință, pe o temă medicală importantă, în contextul Zilei Mondiale a Sănătății, la sala Adam Muller Guttenbrunn. Medicul primar urolog, Radu Minciu, va vorbi despre prevenția bolilor renale, iar publicul prezent va putea, ulterior, dialoga cu invitatul. După prezentarea medicală, AFAR Timișoara își va anunța proiectele actuale și cele de viitor.

Maria Grapini nu va putea fi prezentă la eveniment, pentru că este la Parlamentul European, însă a transmis un mesaj de prietenie femeilor cu care a construit atâtea, în 21 de ani.

“Sunt mândră că AFAR Timișoara, asociația a cărei președintă fondatoare sunt, este activă și implicată, atât în planul dezvoltării antreprenoriale, cât și pe plan social, educațional sau cultural. În urma noastră, rămân proiecte și inițiative de suflet, oameni mai fericiți, iar, pe viitor, garantăm un entuziasm și o implicare evidente! Suntem o echipă frumoasă, ambițioasă și activă! Le doresc o conferință reușită și mult succes!”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *