În 3 şi 4 noiembrie, la Cluj Napoca, se desfăşoară o întâlnire de suflet a oamenilor care, odată, făceau alţi oameni fericiţi, pentru că le ofereau presă tipărită: tipografii!

Asociaţia Tipografilor din Transilvania sărbătoreşte, în acest debut de noiembrie, 15 ani de la înfiinţare, printr-un eveniment important, cu invitaţi de marcă.

Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, este oaspete special al organizatorilor şi va participa, aşa cum declară, cu tot dragul!

“Îi cunosc foarte bine pe organizatori şi merg, cu inima deschisă, la Cluj, ori de câte ori sunt invitată! Asociaţia Tipografilor din Transilvania este activă şi implicată în comunitatea locală şi regională, iar tipografii pe care îi cunosc sunt oameni extraordinari! După o perioadă de sensibil declin, mă bucur să constat că domeniul acesta, al tipografiilor, a recâştigat teren în economia naţională, chiar dacă nu se mai tipăresc atâtea ziare, ca în anii 90. Se tipăresc alte produse, cu succes recunoscut!“, a declarat Maria Grapini.

Umanista bifează, astfel, o săptămână de foc, pornită la Adunarea Euronest de la Kiev, unde a reuşit să câştige voturile colegilor din PE şi să-şi impună un raport important, continuată la Bucureşti, la o întâlnire a profesiilor liberale şi încheiată la Cluj Napoca, în preajma prietenilor speciali.