[fusion_text]

Ziua Copilului a fost menţionată, prima dată, la Geneva, la Conferinţa Mondială pentru Protejarea şi Bunăstarea Copiilor, în august 1925, când 54 de ţări au adoptat Declaraţia pentru Protecţia Copilului. În fapt, aceasta este cheia în care trebuie să privim copilul şi mediul complex din jurul lui. Copilul trebuie iubit, îngrijit, dar mai ales protejat!

Sunt  mamă , bunică şi cred că viitorul nostru depinde de copiii de astăzi. Educarea lor, pregătirea lor pentru ce va să vie, asigurarea unui mediu sigur şi predictibil, trebuie să reprezinte o prioritate pentru toţi cei care gândim sănătos şi realist. Mi-aş dori să nu mai avem copii discriminaţi, fără şanse la educaţie sau la o viaţă normală. Mi-aş dori să nu mai existe în România copii trişti sau săraci, cu părinţi disperaţi că nu le pot oferi o zi de mâine senină.

Prin ceea ce fac, în ţară sau la Parlamentul European, încerc să schimb o stare de fapt ce vine din trecut, pentru un viitor ce poate da o şansă certă la copilărie celor ce-o merită din plin! Un copil fericit va fi un adult responsabil! E crezul meu, e misiunea mea!

Asta-mi doresc de Ziua Internaţională a Copilului, asta-mi doresc pentru copiii români!

La mulţi ani!

[/fusion_text]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *