Devenit la sfârşitul anului trecut managerul oraşului Hunedoara, primul campion mondial la box al României, Mihai Leu, lucrează în acestă perioadă la un proiect amplu.
Este vorba despre promovarea în ţară şi în străinătate a Castelului Hunedoarei, numit şi Castelul Corvinilor sau al Huniazilor, renumit pentru faptul că este unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România.
În acest sens, Mihai Leu s-a întâlnit cu Maria Grapini, ministrul IMM-urilor, Turismului şi Mediului de Afaceri. Discuţiile principale au avut loc în jurul unor proiecte de promovare din punct de vedere turistic al Castelului Hunedoarei, Mihai Leu solicitând ca acest monument să fie prezent în materialele de prezentare a ţării noastre peste hotare. De asemenea, ar fi nevoie şi de sprijinul Ministerului Culturii, pentru că vechiul castel are nevoie de mai multe reparaţii, ce se pot face numai cu buget de la acest minister. O altă temă de discuţii a constituit-o şi atragerea de investitori către Hunedoara.
Mihai Leu a invitat-o pe ministrul Maria Grapini la etapa de raliu ce va avea loc pe 12 şi 13 aprilie la Timişoara, el fiind organizatorul acestui eveniment sportiv.