Inca o data se dovedeste ca multi oamenii inteleg ce inseamna suferinta.
Vreau sa multumesc celor care in mod voluntar au consimtit sa ajute oamenii care au de suferit multi ani de aici inainte din cauza inundatiilor. Probabil nu as fi putut sa fac acest lucru daca Sandra Stoicescu nu ar fi mediatizat gestul meu de a trimite ajutoare la Dorohoi. Eu am refuzat sa dau interviu, dar faptul ca a fost anuntat de mai multe ori la Antena 3 a facut ca anumiti oameni sa afle. M-am trezit ca sunt sunata (primul a fost dr. Mircea Ionescu), daca nu pot colecta si de la alte persoane care doresc sa doneze. Evident ca nu am putut sa spun nu si am deschis la sediul Pasmatex din Timisoara (str.Jiul nr.2) un loc de depozitare. Multumesc Monicai Sere, Teodorei, lui Mircea si celorlalti (imi cer scuze ca nu am toate numele pentru a le aminti) care au dus obiecte pentru a le expedia la Botosani. Vineri voi organiza transportul, dar vreau inca o data sa spun ca doi oameni m-au determinat sa mai organizez si alte transporturi: este vorba de Sandra Stoicescu de la Antena 3 si dr. Mircea Ionescu din Timisoara.
Le multumesc si am toata stima pentru ei, asa cum le multumesc tuturor celor care au donat.
Cred ca putem face acte de caritate si sociale indiferent de meseria pe care o avem, de apartenenta politica, etnie, religie, etc.
Mai intii suntem OAMENI! Si ar trebui sa nu facem ceea ce spunea Cioran : „Oamenii se string in jurul celor care vind iluzii”, ci sa ne adunam in jurul celor care incearca sa faca ceva concret.
Felicitari Fundatiei „MEREU APROAPE”!
Sa ajutam, dar sa nu uitam sa cerem autoritatilor sa rezolve problemele care creeaza aceste situatii!
Cu deosebita stima,
Maria Grapini