Unul din oamenii pe care i-am apreciat foarte mult a fost Octavian Paler. Domnia sa spunea, intre altele, ca spera sa nu apuce ziua in care Boc ar fi prim ministru. Tot Octavian Paler folosea cuvintul PATRIE distinct de TARA. Iata ca Dumnezeu l-a ascultat si l-a luat inainte de a fi Boc prim ministru!
Sa asteptam oare sa disparem, lasind la conducerea tarii oameni care nu au nici inteligenta, nici vointa, nici dorinta sa respecte Patria?
O fi auzit domnul Boc si PDL despre cum sa-ti servesti Patria? Unul din cele mai bune mijloace de a-ti servi Patria este de a nu o pingari cu fapte murdare. Purtarea ta sa fie model de corectitudine. Prin aceasta vei face ca numarul nedreptatilor sa se imputineze si prin urmare vei alipi mai mult de Patrie si clasa de jos, iar pe de alta parte vei mari creditul tarii in strainatate.
Sau, daca a aflat, a inteles ca a creste creditul tariii in strainatate inseamna a ne indatora si nu cresterea imaginii tarii?
Eu una m-am convins ca guvernul Boc nu stie, nu poate si nu vrea, iar solutia nu poate fi decit demiterea sau demisia.
Timpul curge in defavoarea noastra si de aceea avem nevoie si ca tara si ca patrie si ca simpli cetateni de un alt guvern!.