[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

ECONOMIE STABILA

Viata oamenilor nu se poate imbunatati fara o economie stabila, cu o industrie competitiva. Oamenii au nevoie de siguranta locului de munca, tinerii au nevoie de locuri de munca si pensionarii au nevoie de venituri din care sa poata trai intr-adevar MAI BINE.
Pentru aceste lucruri voi actiona ca deputat.
Micii industriasi, intreprinderile mici si mijlocii, au nevoie de stabilitate legislativa, siguranta afacerii, eliminarea supraimpozitarii si a birocratiei.
Voi lupta pentru modificarea legislatiei care sa asigure aceste cerinte.
Voi face dezbateri publice pentru orice initiativa legislativa si doar dupa consultarea cu partenerii de dialog social-patronat-sindicate, voi vota orice lege.
Nu putem avea o industrie competitiva fara o forta de munca bine calificata si sanatoasa. De aceea, voi sustine un program national pentru siguranta sanatatii populatiei.

ORDINE SI LEGALITATE

Cred ca ordinea si legalitatea sunt o garantie a statului de drept. Din pacate, ordinea si legalitatea nu sunt azi, in Romania, la locul lor.
Ordinea economica presupune un climat de afaceri potrivit si legi care sa asigure concurenta loiala si performanta institutiilor.
Ordinea politica presupune separatia efectiva a puterilor in stat.
Este nevoie de o justitie independenta si scoasa de sub influenta politica.
Pentru aceste lucruri ma voi lupta in Parlament. Stiu multe cazuri de oameni din Timisoara si cartierul nostru neindreptatiti, care si-au pierdut casa sau bunurile personale printr-o decizie nedreapta.
Doresc o Romanie si o Timisoara in care legea sa fie impartiala.
Doresc sa scada infractionalitatea pentru a creste siguranta noastra pe strada, in casa sau la locul de munca.
NIMENI SA NU FIE MAI PRESUS DE LEGE !

ARMONIA SOCIALA

Cred in valorile individuale, de aceea le-am sprijinit. Dar stiu ca aceste valori nu se pot pe deplin valorifica decat printr-un cadru comunitar.
Voi lupta ca orasul, cartierul si institutiile statului sa sustina valorile umane: tinerii absolventi, cercetatorii, inventatorii, dar si persoanele cu dizabilitati, cele in varsta si pensionarii.
Credinta este o forma de coeziune si voi sprijini mereu biserica.

ATRAGEREA DE INVESTITII

Timisoara este un oras istoric. A fost „pionierul” marilor investitii. Din pacate, in ultimii ani a scazut volumul si calitatea acestora.
Pentru a stimula investitiile, avem nevoie de drumuri mai bune, avem nevoie de centura orasului si de dezvoltarea utilitatilorin toate zonele Timisoarei.
Voi lupta ca Timisoara sa rezolve aceste probleme.
Voi lupta ca si birocratia din administratia locala sa scada.
MAI MULTI INVESTITORI INSEAMNA MAI MULTE LOCURI DE MUNCA.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *