În cariera mea profesional și mai apoi în politică, am pus accent pe calitatea oamenilor. Am preferat să pierd în loc să merg alături de oameni fără caracter. M-am implicat să fac echipe atunci când lucram în propria afacere, în ONG-uri sau în politică. Timpul cerne oamenii! În afaceri am oameni care au rămas alături de mine 30 de ani, în asociații, de zeci de ani, de când le-am înființat. De zece ani, în politică, am rămas credincioasă unui singur partid – partidului umanist din România. Nu am trădat, mi-am spus cuvântul și nu am făcut compromisuri de dragul de a câștiga! În politică însă, de zece ani de cand sunt, am avut ocazia să întâlnesc oameni falși, traseiști, oportuniști, mincinoși! Au părăsit Corabia la greu, au mințit, au împroșcat cu noroi de dragul unor firimituri! Am însă și în politică oameni care, de zece ani, sunt alături de mine. Le mulțumesc! Timpul cerne caracterele. Și sigur, eu cred în zicala: „Cine trădează, va fi trădat!”

Înainte de a începe campania, doresc să le mulțumesc colegilor din Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) pentru încrederea de a mă fi ales Președinte interimar la nivel național. Am încercat, în timpul scurt pe care l-am avut (din 3 Octombrie când am fost aleasă), să organizez alegerile parlamentare. Au muncit mulți colegi, în multe județe, chiar daca nu au reușit să depună liste. Aberația strângerii de semnături (cu CNP) a fost un obstacol serios.

Celor care au reușit să depună liste le aduc mulțumiri suplimentare. În toate județele in care PPU(SL) va candida avem oameni foarte bine pregătiți profesional, morali și implicați în comunitatea în care trăiesc.

Indiferent dacă vor câștiga sau nu, candidații noștri vor continua să se implice! PPU(SL) va continua să lupte pentru: tineri, persoane vulnerabile, capital autohton, justiție dreaptă, educație, sănătate, o viață mai bună pentru români!

Până la urmă, românii vor înțelege că, într-un stat democratic, doar prin alegerea oamenilor de bună calitate vom putea avea instituții puternice, care să acționeze pentru binele României.

Apelul meu se îndreaptă spre românii care doresc să se implice: vă aștept în echipa noastră, a PPU(SL)!