Project Description

Am partcipat în calitate de membru al Parlamentului European în cinci delegații oficiale:

Cehia, Armenia, Italia, Letonia, Republica Coreea, ocazia cu care am avut întâlniri cu factori de decizie ai țăriilor respective și am promovat relațiile bilateral.

În calitate de membru a Delegației UE- Republica Coreea și a a DElegației UE-Republica Moldova am reprezentat Parlamentul European în întâlnirile oficiale și am participat la Adunarea Parlamentară din Armenia pentru țările EURONEST. Aceasta are ca scop accelerarea integrării economice și a relațiilor politice cu Armenia , Azerbaidjan, Georgia, Moldova și Ucraina.

Adunarea EURONEST face parte din politica de vecinătate a Uniunii Europene, lanstă de Comisia Europeană pe Europa de Est. Aceasta este constituită din membri ai Parlamentului European și a țărilor menționate.

În calitate de membru al Comisiei pentru piață internă și protecția consumatorilor am participat la al patrulea summit al Parteneriatului Estic, desfășurat la Riga, unde liderii europeni s-au întâlnit cu reprezentanții țărilordin cadrul Parteneriatului Estic pentru a reconfirma importnța pe care UE o acordă acestui parteneriat.