Project Description

Am organizat, în calitate de Co-președinte al Intergrupului pentru,IMM-uri, împreună cu Eurochambres o dezbatere care a avut ca temă rețeaua pan-europeană de căutare a locurilor de muncă, EURES. Antreprenorii pot folosi rețeaua EURES pentru a căuta forță de muncă calificată în alte părți ale Europei, sau pentru a obține informații despre procedurile și cerințele de anagajare din altă parte a Europei.

La dezbaterea organizată în calitate de Co-președinte al Intergrupului pentru IMM-uri, împreună cu MEP Othmar Karas, Președintele Intergrupului, au participat asociații profesionale din UE.

Camere de Comerț, europarlamentari, precum și doamna Drake Joanna, Director pentru IMM-uri și antreprenorial din cadrul Direcției Generale de specialitate a Comisiei. Am avut deosebita onoare de a modera dezbaterea și am subliniat necesitatea între Cimisia Europeană, Parlamentul European și mediul privat.

În cadrul intergrupului am abordat teme actuale precum accesul la finanțare a IMM-urilor, eficientă energetic, implicațiile negocierilor TTIP, sau Directica privin pachetele de călătorie.