Europarlamentarul Maria Grapini, premiată la Gala „Femei care schimbă România”, organizată de Finmedia și Piața Financiară

Miercuri, 24 martie, la București, s-a desfășurat Gala “Femei care schimbă România”, un eveniment important, în organizarea Finmedia și a revistei Piața Financiară, dedicat elitei feminine a top managementului din România.

După ce, în anul 2019, a primit acest onorant premiu, europarlamentarul umanist, Maria Grapini, s-a numărat, și în anul 2021, printre câștigători.

“Premiul “Femei care schimbă România” mă onorează și mă obligă să mă implic și în viitor! Voi face politici publice după ce, cu foarte mare regret, am renunțat în 2012 la business-ul meu și am candidat uninominal, intrând în Parlamentul României. Pentru că, după atâta timp, mi-am dat seama că trebuie să ne implicăm și în politici publice. Suntem bune acasă, suntem bune ca mame, ca profesoare, ca avocate, ca femei de afaceri, dar administrația și politicile publice nu le putem lăsa să fie doar de gen masculin. Cred în potențialul feminin și cred că femeile pot schimba în bine România! Mulțumesc organizatorilor Finmedia și revistei Piața Financiară!”, a precizat europarlamentarul Grapini, după primirea premiului.