Maria Grapini, apel la responsabilitate: „Nu poți să votezi oameni care nu au nicio experiență și nu au realizat nimic, pe plan profesional, în viața lor!”

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, crede în inteligența românilor de a alege, la viitoarele confruntări electorale, doar după ce fac o analiză temeinică în privința a ceea ce au făcut cei care doresc să fie aleși.

Eurodeputatul Grapini nu crede în veridicitatea sondajelor care dau AUR cu un scor electoral de peste 20% în contextul în care acțiunile liderilor acestui partid ar trebui să transmită, o neîncredere, cetățenilor.

„George Simion a făcut prea multe greșeli în ultima perioadă. Totodată, eu cred în inteligența românilor. La aceste sondaje ar trebui, însă, să se includă și categoriile de vârstă, cele socio-profesionale sau cele pe regiuni ale României… Merg mult în țară și am identificat faptul că românii și-au schimbat, în ultima perioadă, atitudinea și analizează atent nu ce promit unii politicieni că vor face și ce au făcut aceștia înainte de a face aceste promisiuni!”, a precizat Maria Grapini.