[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Am inceput anul lovindu-ma de tot felul de oameni care nu au pregatirea necesara, experienta si moralitatea de care este nevoie atunci cind lucrezi cu banii publici si cind trebuie sa faci politici publice care decid soarta tarii.
Inca o data, si inca o data, am ajuns la concluzia ca singura cale de vindecare a societatii romanesti este apelarea la PROFESIONISTI.
Iar eu cred ca avem in toate domeniile, dar sunt acoperiti de cei care scuipa cu nerusinare tot felul de ineptii public, de cei care ii lingusesc pe cei mai sus pusi in politica romaneasca si in administratia publica si care in mod cinic taie si spinzura fara sa tresara nici macar in vis.
Asadar, profesionistii sunt acoperiti de picla lichelelor imbracate la „patru ace”, care se deplaseaza cu masini luxoase, dar cu benzina platita de stat si care arunca bani si cadouri populatiei infometate pentru a mai cistiga un mandat.
Cine poate sa dea la o parte picla oportunistilor???
Doar cei care voteaza! Evident ca trebuie sa existe si altfel de reguli dupa care se voteaza si mai ales o supraveghere drastica A VOTULUI SI A NUMARATOAREI.
Avem o sansa in 2012! Daca nu o vom intelege cum trebuie, daca nu ne vom mobiliza sa iesim intr-un procent cit mai mare la vot, daca nu vom renunta sa mai primim plocoane oricit de saraci am fi si daca nu vom fi interesati sa supraveghem ce se intimpla in ziua votului si la numaratoare, Romania va suferi zeci de ani inainte si noi o data cu ea.
Eu indraznesc sa sper ca vom intelege cit mai multi ce avem de facut!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *