Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, a repurtat un nou succes în Parlamentul European, fapt care demonstrează că atunci când există implicare, dăruire și dorința de a apăra interesele României și implicit ale întreprinzătorilor și IMM-urilor din țara noastră, rezultatele nu întârzie să apară.

Astăzi în cadrul comisiei IMCO (piața internă și protecția consumatorilor) a fost votat un important raport al europarlamentarului Grapini, raport ce vizează finanțarea proiectelor pilot în bugetul pe 2018. Europarlamentarul român rămâne un susținător acerb, în cadrul dezbaterilor din comisiile și plenul Parlamentului European, al întreprinzătorilor români și al mediului de afaceri autohton, luările sale de cuvânt, acțiunile și inițiativele sale fiind edificatoare în această direcție.

“Proiectul propus de mine este dedicat Startup-urilor și, în consecință, am solicitat un buget special pentru creșterea competențelor în domeniul digital a acestora. Sunt bucuroasă că negocierea pe care am avut-o cu toate grupurile politice a dus la votarea celor nouă proiecte propuse de comisia IMCO și, nu în ultimul rând, la cuprinderea finanțării acestor proiecte importante în bugetul pe 2018”, a precizat Maria Grapini.

„ Mai mult, cred că din bugetul european putem aloca bani pentru domeniile importante și mă refer aici la sănătate, educație, IMM-uri, singura cale pentru a crește numărul locurilor de muncă și competitivitatea în UE. Sper ca și întreprinzătorii din România să beneficieze de aceste fonduri și, le garantez că, nu voi înceta să mă lupt pentru drepturile lor în calitatea mea de europarlamentar”, a mai adăugat europarlamentarul Grapini.