[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Incerc sa inteleg societatea romaneasca cu bune si cu rele. Nici o societate nu este perfecta!
Interactionez cu oameni in firmele mele, in ONG-urile pe care le conduc, pe strada, in dezbateri publice si desigur, virtual, pe blog sau facebook.
Le multumesc celor care cred in ceea ce fac eu, ca activitate voluntara, politica (nu sunt platita si nu am fost niciodata platita de la stat in activitatea mea). Prind puteri si speranta ca SE MAI POATE FACE CEVA. Este extraordinar de greu sa infrunt pesimismul, lipsa de incredere, nevoile oamenilor, greutatile lor si neimplicarea celor care ar putea sa o faca.
Am si eu momentele mele de dezamagire, de tentatie de abandon, de retragere din viata publica… dar ma gindesc ca aceasta NU ESTE O SOLUTIE, SA NE LASAM IN VOIA SORTII!
Si o iau de la capat!
Cine doreste sa faca la fel, il invit sa se alature celor care lupta. Celor care sunt bolnavi, fara posibilitati de intretinere, fara loc de munca, etc, le sugerez sa nu se lase cumparati pe nimic si sa iasa la vot!
Nu trebuie sa ajunga rabdarea oamenilor la capat si sa se iasa in strada. Traiesc in Timisoara si stiu ce a fost in decembrie 1989!
Si pentru ca noi timisorenii ne comemoram mortii incepind cu 17 decembrie, miine, aduc un pios omagiu celor care s-au sacrificat pentru o alta calitate a vietii si le cer iertare ca nu am reusit, noi romanii, sa o realizam.
Sincere condoleante familiilor decedatilor la Revolutie..

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *