Orice discuție despre viitorul României, despre perspectivele sale de dezvoltare, trebuie să pornească de la datele prezentului, iar aceste date oferă serioase motive de îngrijorare.

Îngrijorarea trebuie să ne determine să acționam, să facem ceva concret, nu doar sa comentăm!
Auzim de mult timp enunțul trist „România este o țară bogată cu oameni săraci”!
Din păcate, ne-am obișnuit și pe un ton blazat repetăm acest enunț. Admitem adevărul acestui enunț, dar mai departe ce facem?
Nu este de ajuns să declarăm drept inacceptabil acest enunț; prin tot ce facem, ca popor, ca societate, trebuie să schimbăm starea de fapt!
Statul are datoria ca, prin politicile sale publice, să iasă din spațiul derizoriilor confruntări așa-zis ideologice și să le ofere cetățenilor săi șansa de a se bucura de acea prosperitate și viața de calitatea la care au dreptul, prin munca lor.
Cetățenii trebuie să ceară statului, prin mijloace democratice, să acționeze corect.
Primul mijloc este votul!
Toți cetățenii, absolut toți, ar trebui să voteze, să aleagă rațional, nu sentimental, nu subiectiv-pentru mici interese personale temporare, ci după calitățile candidaților.
Anul 2016 oferă cetatenilor o nouă șansa la un drum spre o viață mai bună.
Șansa trebuie fructificată!
Distanța de la sărăcie la prosperitate poate fi străbătută  atunci cand statul, prin reprezentanții săi, prin politicile sale, iși asumă obligațiile pe care le are față de cetățenii săi.
Alegem anul acesta pentru încă patru ani și dacă nu vom înțelege că nu mărimea, vechimea partidului sau așa zisa notorietate (de multe ori fals creată) contează când votăm un om, ci calitățile, pregătirea profesională și integritatea omului, șansa de schimbare se va pierde.
Partidul Puterii Umaniste-social liberal oferă cetatenilor oameni ce pot face schimbarea așteptata-bunăstare pentru toți românii – ROMÂNIA CLASEI DE MIJLOC!
La majoritatea capitalelor de județ, PPU-SL are drept candidați oameni care au reușit în profesia lor, care nu au mai făcut politică și care au decis să se implice. Le doresc succes și sper ca, dupa 26 de ani, o majoritate a românilor să aleagă pe principii calitative.
Cea mai mare forța pentru schimbare nu o deține vreun partid politic, ci numărul mare de cetățeni fără carnet de partid, care, printr-un vot rațional, pot schimba structura instituțiilor statului din temelii.
Șansa există, de noi depinde să nu o lăsam să treacă pe lângă noi!
Îndemn pe toți românii să se implice, să se informeze și să arate că atunci cand unitatea există, lucrurile se pot schimba.