[fusion_text]

Europarlamentarul PPU-sl Maria Grapini a atras atenţia, în toată această perioadă de criză majoră românească, asupra situaţiei incredibile în care ne aflăm, din perspectiva pericolelor majore pentru economia noastră, pentru noi, ca popor!

Astăzi, după scandalul imens, oficializat seara trecută, la oră de maximă audienţă, umanista Maria Grapini a revenit cu o declaraţie directă.

“Ca europarlamentar și umanist consider că există o criză politică ce poate afecta pe termen lung România cel puțin din două perspective: riscul de a pierde 100% fondurile europene din exercitiul 2014-2020 și scăderea încrederii în România, cu efect direct asupra mediului economic. De aici, pot veni alte efecte imediate: impactul pe curs, neîncrederea cetăţenilor în instituţiile statului, blocarea unor proiecte investiţionale în economie şi în domeniul social.

Ca umanist, nu fac politică de stânga sau de dreapta, fac politică pentru oameni! De aceea, în aceste momente de tensiune fără precedent în coaliţia majoritară, cer celor implicaţi raţiune şi soluţii pentru România şi români, nu pentru un grup sau altul!”, a declarat Maria Grapini.

[/fusion_text]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *