În 11 decembrie vor fi alegeri pentru cea mai importantă instituție democratică – PARLAMENTUL!
De ce trebuie să ieșim la vot? Pentru a încerca, atât cât ne poate permite proasta lege electorală, să selectăm viitorii parlamentari. Sunt câteva posibilități de selecție în fiecare județ! De ce? Pentru că partidele au liste mai bune sau mai puțin bune de la județ la județ! S-ar putea ca într-un județ PNL să aibă o majoritate de  candidați compromiși, traseiști sau cu suspiciune de vinovăție! Atunci nu ar trebui să le dăm votul! În alt județ s-ar putea ca PSD să nu aibă cea mai bună listă și ar trebui să facem același lucru! În orice caz, trebuie să citim toate listele de pe buletinul de vot și să comparăm candidații! În unele județe veți găsi listele unor partide mici, dar cu o listă de candidați foarte bună: profesioniști, netraseiști, morali! Atunci ar trebui sa-i votăm! În Timiș, Caraș, Călărași și Mehedinți veți găsi pe buletinele de vot PPU(SL) – umaniștii, și vă asigur că sunt oameni de calitate pe care revolta i-a determinat să se implice! Și au decis să vina într-un partid nou, pentru că doresc să facă politică ALTFEL! O politică pentru oameni!
Cele 10 puncte din programul umaniștilor sunt rezultate din nevoile actuale ale românilor și ale României! Educație, sănătate, justiție – răspunderea magistraților, capital autohton, tinerii la ei acasă, o viața mai bună si demnă pentru pensionari și pentru persoanele cu dizabilități, îmbunătățirea transportului, dezvoltarea agriculturii – fără vânzarea terenurilor persoanelor străine, investiții pentru dezvoltarea turismului, modificarea legii electorale – cetățenii să poată opta de pe liste doar pentru candidații în  care au incredere.
Cea mai rea alegere ar fi să nu mergem la vot!
Dacă nu ieșim, este greu să reproșăm celor ce au ales!
Ca europarlamentar, ca cetățean român, ca om care am fost întreprinzător, ca fost ministru, dar și în calitate de Președinte interimar al tânărului partid umanist, susțin candidatii PPU(SL) din Timiș (poziția 7 pe buletin), din Caraș, Călărași și Mehedinți! În celelalte judete îndemn umaniștii să voteze candidații cei mai buni!
Implică-te! Este și pentru viitorul tau!