De cind este guvernul Boc, eu ma straduiesc sa gasesc ceva bun in ceea ce face. Vreau sa nu fiu subiectiva si sa gasesc logica actiunilor, a atitudinilor si a discursurilor (vorbirii) primului ministru si a echipei lui de sustinatori. Eu sunt un om crescut in credinta lui Dumnezeu, asa cum era inteleasa la tara, in copilaria mea, de aceea am ales sa scriu aceste lucruri chiar in Joia Mare, inainte de Sfinta Sarbatoare de Pasti.
Mult timp am avut asteptari de schimbare, de invatare de la acesti oameni, dar nu mai am. In schimb, am gasit o trasatura de caracter care merita evidentiata la Boc si ai lui.
Acesti oameni au CEA MAI MARE PUTERE de a minti. De a se uita fix in ochii tai si sa spuna cu tarie minciuna! Nu am intilnit oameni mai tari in puterea de a minti!
As putea da multe exemple, dar ma opresc la ultimul: „Am stiut mai de mult de problema domnului Botis, dar il stiu ca este om onest”, a spus Boc! Adica tu stiai ca face trafic de influenta, ca foloseste functionarii platiti din banii de la buget pentru proiectul in care este angajata sotia si spui ca ministrul este onest?
Oameni buni, toate viciile sunt periculoase si daunatoare, dar a fi mincinos si a conduce tara este distrugator. Minciuna acopera coruptia, incompetenta, hotia, prostia, acopera tot ce este rau si elimina valoarea!
De Pasti nu pot decit sa va urez sanatate si sa am speranta ca poate fi mai bine daca vom elimina MINCINOSII! Pentru asta trebuie sa gindim si sa ne implicam!
Cu stima,
Maria Grapini