Președintelui României, Klaus Iohannis

Ministrului Justiției, Tudorel Toader

Date fiind dezvăluirile incredibile, de o gravitate majoră, din data de 11 februarie, prezentate în mass-media din România, vă solicit să luați măsuri imediate!

Fabricarea de probe în dosarele instrumentate de DNA, abaterile grave de la deontologia profesională,  încălcările evidente ale Constituției și ale drepturilor omului plasează România pe harta țărilor care nu au NICIO legătură cu democrația! Dacă nu veți acționa, acum, înseamnă că încurajați această stare de fapt anacronică! Uniunea Europeană militează activ pentru o Justiție liberă, Europa condamnă imixtiuni de o asemenea gravitate! Sper să o faceți și dumneavoastră!

În calitate de europarlamentar, membru al comisiei LIBE, solicit destituirea șefului DNA și luarea de măsuri urgente pentru protejarea probelor existente împotriva procurorilor incriminați în înregistrările făcute publice! Sunt convinsă că știți că au apărut deja informații privitoare la ștergerea urmelor din DNA Ploiești, imediat după apariția publică a scandalului.

Această criză, domnule președinte, domnule ministru, dacă nu interveniți imediat, va duce la o disoluție evidentă a României!

Vorbim despre statul de drept mai des decât ne pomenim copiii. Acțiunea dumneavoastră urgentă ar demonstra că aceasta este, într-adevăr, o luptă dreaptă și transparentă pentru statul de drept, pentru funcționarea sănătoasă a Justiției, și nu înscenarea mizerabilă făcută de Macovei, Preda, Mureșan, Ungureanu la Strasbourg!

În numele românilor care mai cred în țara lor, vă solicit să acționați!