[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

In 30 octombrie am organizat impreuna cu dragele mele colege din Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania, a XI-a editie a BALULUI SPERANTEI, o actiune caritabila consacrata si cunoscuta nu numai in Timisoara, ci si in toata tara.
Multi ar spune ca e o nebunie sa incerci intr-o perioada grea, de criza economica, politica, morala si  in plus si campanie electorala, sa risti sa cheltuiesti pentru organizarea evenimentului sperind sa obtii din donatii, licitatie si tombola venituri cu care sa acoperi cheltuielile si sa ramina si pentru proiectul inceput in 2008: Constructia unui Centru pentru tratamentul batrinilor bolnavi, fara posibilitati de intretinere in familie. Trebuia sa luam o decizie: sa riscam organizarea sau sa intrerupem proiectul. Am decis sa continuam.  S-a dovedit ca am decis bine!
A fost o seara minunata, asigurata de prezenta unor oameni minunati, intr-o atmosfera deosebita creata de cel mai bun compozitor si interpret de slagare de dragoste OVIDIU KOMORNIYK , care a acceptat ca alaturi de mine sa modereze timp de sase ore Balul.
Sunt optimista, dragii mei cititori, cred ca ne mai putem salva. Nu actualii oficiali pot sa ne schimbe viata in bine (trebuie sa remarc faptul ca, desi i-am invitat, alesii locali si parlamentarii nu si-au gasit timp sa vina dar nici sa plateasca suma minima de 200 de lei pe o invitatie, cu exceptia unui singur parlamentar aflat la primul mandat, dar care vine de ani buni la Bal).
Noi trebuie sa actionam, sa sustinem oameni care au suflet, caracter si care stiu sa dea, nu sa ia!
Vreau sa multumesc sponsorilor, participantilor (peste 200), artistilor care au donat lucrarile lor gratuit, desi nu sunt miliardarii Romaniei, vreau sa le multumesc celor care au licitat si celor care au donat obiectele de licitat si de tombola si in mod deosebit persoanelor care au devenit, conform traditiei Balului, REGE si REGINA (in functie de marimea sumei licitate) -Domnului Marius Cristescu si Doamnei Ionela Stancu. Doresc sa le multumesc si celor mai mari sponsori Marius Golea si Carmen Ruzmir. Multumesc cluburilor Rotary si Lyons, dar vreau sa multumesc in mod special  celor care au facut sa se nasca un nou proiect chiar in seara Balului.
Ovidiu Komorniyk, ascultind o tinara interpreta, eleva si membra a renumitului grup FLORES din Timisoara, tinara pe care eu am cunoscut-o cu citiva ani in uma si careia i-am acordat un sprijin financiar, si-a dat seama ca este talentata si ca merita sa o sprijinim. Atunci Ovidiu a propus la licitatie o creatie a sa si o productie in casa proprie de productie, special pentru Ela Jebeleanu, tinara noastra talentata, pornind de la o suma modica. Rezultatul a fost extraordinar: Clubul ROTARY RIPENSIS din Timisoara a adjudecat piesa compusa de Ovidiu la o suma de citeva zeci de milioane, suma ajungind la proiectul nostru Camin de batrini, iar munca si talentul lui Ovidiu la talentata eleva din Timisoara, care are sansa sa fie lansata la nivel national cu ajutorul compozitorului si interpretului Ovidiu Komorniyk.
Ma inclin in fata gestului facut de Ovidiu si de colegii mei, clubul ROTARY RIPENSIS!
De aceea sunt optimista si sper sa ma intelegeti! Daca vrem si ne unim pe un proiect reusim.
Asociatia femeilor a carui Presedinta sunt, organizeaza de 11 ani aceasta actiune caritabila realizind proiecte extrem de importante in domeniul social, cultural si educational. Acest lucru se poate extinde la alte actiuni, la asezarea corecta a valorilor in societatea romaneasca. Pentru ca acest lucru se poate doar cu implicarea celor multi, corecti, profesionisti. De aceea indemn de fiecare data sa nu raminem indiferenti la tot ce nu este corect in societate, facind public, asumindu-va de fiecare data sa alegeti prin vot pe cei care conduc local sau central, doar pe criteriul valorii si moralitatii. Am simtit nevoia sa impartasesc cu voi optimismul meu.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *