Vineri, 2 noiembrie, orele 19, într-un cadru extraordinar, Asociația Femeilor Antreprenor din România organizează o seară specială pentru oameni tot atât de speciali: semenii noștri, aflați în nevoie! Balul Speranței a ajuns la ediția cu numărul 20 și va oferi o seară de nota 20!

Președintele fondator AFAR, Maria Grapini, sufletul acestei acțiuni, împreună cu femeile din organizația de întindere națională, au pregătit o seară de gală, cu oameni generoși care au donat de-a lungul vremii sume importante pentru cauze la fel de nobile. Ei vor fi premiaţi pentru sprijinul și sufletul lor, implicare și empatie. Prezentatori ai evenimentului vor fi Adriana Trandafir şi Silviu Biriş.

„Am vrut ca pentru această ediţie să organizăm ceva diferit, la care, în prim-plan să fie cei care au participat ani de zile la bal şi şi-au deschis buzunarul pentru cauzele noastre. Aşadar, am decis ca în acest an să premiem toţi regii şi reginele ediţiilor din anii trecuţi. De asemenea, ne dorim să-i premiem pe cei care au sponsorizat cu cele mai mari sume ediţiile anterioare ale balului. De această data, nu va mai fi o licitaţie pentru diferite obiecte de artă, dar mai mulţi artişti au decis să ajute în continuare organizaţia şi au donat oricum astfel de obiecte. Acestea vor fi expuse şi vor putea fi cumpărate de cei care doresc”, a precizat Maria Grapini.

Scopul Balului Speranţei a fost, an de an, să atragă fonduri pentru susţinerea diferitelor cauze caritabile, să ajute diferite organizaţii, dar şi tineri talentaţi, familii în nevoie sau persoane care aveau nevoie de diferite tratamente medicale, dar nu dispuneau de fondurile necesare.

Așadar, Timișoara îmbracă haine de…speranță, în această seară, pentru toți cei care cred în ea!