In noiembrie aveti ocazia pentru prima data sa va alegeti parlamentarul in care aveti incredere ca va reprezinta.
Putem avea, noi, timisorenii si banatenii, 14 parlamentari care sa reprezinte interesele cetatenilor si nu ale unui grup restrins, asa cum se intimpla din 1990 .
Pentru acest lucru este important sa iesiti la vot. Judetul cu participarea cea mai mare la vot va avea numarul cel mai mare de reprezentanti in parlament.
Sigur este importanta calitatea oamenilor.
Noi, din pacate, am suportat consecinta alegerilor pe lista a unor parlamentari care ne-au adus in perioada lui Gheorghe Cantacuzino, un mare om politic, conservator, care spunea: „Noi domnilor facem legi frumoase, pe hirtie sunt minunate, dar cind vine timpul sa le ducem la indeplinire, nu avem cu cine le aplica”.
Am decis sa candidez pentru parlamentul Romaniei pentru ca vreau sa fac ca legea sa fie dreapta, sa fie corect aplicata si toti sa fim egali in fata ei.
Cunosc multi oameni care sufera din cauza legilor prost construite, inegal aplicate si multi care nu mai au speranta obtinerii dreptului cuvenit.
Am pregatirea necesara pentru a lucra in parlament, stiu ce nevoi au si economia si oamenii si pot sa va reprezint.
De aceea, dragi concetateni, va invit sa iesiti la vot si alegeti omul care are bun simt, este demn in purtarea sa si onest.
„Autoritatea morala a unui om politic nu se cistiga decit printr-un singur mijloc. In viata ta privata sa fii totdeauna corect, in viata publica sa fii totdeauna dezinteresat”, spunea Titu Maiorescu, unul din marii oameni politici.
Analizati candidatii si vedeti cum si ce au facut si alegeti nu pe cei ce promit ca vor face ci pe cei care au demonstrat ca au facut.
Dragi timisoreni, indiferent unde locuiti, va indemn sa iesiti la vot, sa alegeti pe cei pe care ii doriti sa va reprezinte. Eu voi candida in Timisoara, aici unde traiesc, muncesc si am familia mea, prietenii, colegii mei.

Cu stima,
Maria Grapini