Sistemul de pensii trebuie reformat din temelii și folosit principiul contributivității.

Sistemul de pensii trebuie reformat din temelii și folosit principiul contributivității.https://www.youtube.com/watch?v=2JISGhx0qMg&ab_channel=MariaGrapini

2023-07-12T12:45:24+03:00 iulie 8th, 2023|Actviate politica, Parlamentul european, Politica, Social|Comentariile sunt închise pentru Sistemul de pensii trebuie reformat din temelii și folosit principiul contributivității.

Cer judecarea în regim de urgență a celor care și-au bătut joc, au schingiuit oameni în Centrele de persoane cu dizabilități! Cer guvernului să instituie proceduri de control periodice la aceste Centre pentru a nu mai permite bătaia de joc la adresa persoanelor internate.

Cer judecarea în regim de urgență a celor care și-au bătut joc, au schingiuit oameni în Centrele de persoane cu dizabilități! Cer guvernului să instituie proceduri de control periodice la aceste Centre pentru a nu mai permite bătaia de joc la adresa persoanelor internate.https://www.youtube.com/watch?v=8gm44w3sqtw&ab_channel=MariaGrapini

2023-07-12T12:40:57+03:00 iulie 8th, 2023|Actviate politica, Parlamentul european, Politica, Social|Comentariile sunt închise pentru Cer judecarea în regim de urgență a celor care și-au bătut joc, au schingiuit oameni în Centrele de persoane cu dizabilități! Cer guvernului să instituie proceduri de control periodice la aceste Centre pentru a nu mai permite bătaia de joc la adresa persoanelor internate.