[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]

Din istorie aflăm că România a avut parte de acte de trădare de multe ori de-a lungul timpului. Unele lucruri sunt controversate, altele sunt clare! Dar oare am învățat ceva din istorie, noi, generațiile care ne-am succedat?
Trădare nu se numește și vânzarea bogățiilor țării, a patrimoniului cultural, a resurselor naturale din Marea Neagră sau de oriunde de pe teritoriul României? Vorbim des de tezaurul de la ruși, dar mai puțin de Gojdu sau aproape deloc despre clădirile istorice restituite ilegal în cei 26 de ani!
Mă întreb dacă neimplicarea tuturor românilor în democrația constituțională – de exemplu prezența la vot  – nu este o formă de trădare a României, a viitorului copiilor noștri?
Atunci când știi că poți elimina, împiedica RĂUL  prin implicare și nu o faci, cum s-o fi chemând?
Tudor Vladimirescu spunea: „Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor!”
Daca știm asta, atunci de ce nu schimbăm tagma jefuitorilor? De ce norodul dint-un oraș, comună, județ, realege un jefuitor? De ce norodul nu iese la vot 100%?
Nu știu dacă o putem numi trădare această indiferență, nepăsare sau neîncredere că se mai poate schimba ceva, dar ceea ce este sigur, toate la un loc: indiferența, nepăsarea, neimplicarea ,tolerarea răului, duc la RĂUL mare pentru România. România este abandonată de propriul popor și deciziile se iau de către o minoritate.
Din punctul meu de vedere este o forma de trădare!
Ne place sau nu să auzim, aceste lucruri trebuie spuse!
Lucrurile nu vor rămâne așa, vor merge din rău în mai rău dacă cetățenii care formează acest popor român nu vor interveni, în conformitate cu Constituția și nu vor decide prin vot, în baza doar a criteriilor valorice, cine să-i reprezinte local și național. Dacă nu vor veghea ca cei aleși să respecte drepturile omului să facă legi corecte și să facă politici publice pentru bunăstarea romanilor.
Nu putem avea așteptări de mai bine dacă nu acționăm, dacă nu ne implicăm, dacă nu ne schimbăm fiecare dintre noi! Cei care ne conduc nu sunt un dat de la Dumnezeu și nici nu au moștenit țara! Ei sunt acolo fie ca așa am vrut noi, fie că nu ne-a interesat, am abandonat țara și ei au luat-o!
Soluții magice nu sunt, dar sunt soluții reale: să ne implicăm toți în spiritul dreptății și în sfârșit, după 26 de ani, să excludem la alegeri pe cei care au condus comuna, orașul, județul, țara ca pe propriul SRL, neținând seama de legi, reguli, oameni!
Ar fi mare păcat să ratam șansa anului 2016!
Îndemnul meu pentru toti românii este: ieșiți la vot și nu faceți compromisuri. Alegeți oamenii valoroși și morali, nu sigle de partid. Uitați-vă ce au facut (sau nu au făcut) și cum au facut acei oameni care se vor aleși, nu la ce vă dau sau vă promit!
Nu uitați că într-o democrație rezultatele votului sunt considerate voința poporului, deci și a fiecăruia dintre dumneavoastră, chiar dacă ați stat acasă și nu ați votat! Dacă lucrurile nu vor merge bine, primul căruia trebuie să-i reproșați sunteți chiar dumneavoastră, cel care nu v-ați implicat!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *