Organizațiile de Femei și Tineret ale singurului partid umanist din țară -PPU, n-au uitat nici anul acesta de cei care așteaptă, cu cea mai mare nerăbdare, Sfintele Sărbători de Paști: copiii și bătrânii singuri! Oamenii partidului condus de europarlamentarul Maria Grapini vor fi prezenți, în toate aceste zile, premergătoare momentului Învierii, în toată țara, în orașele și comunele în care există filiale, dar nu numai, în rândul comunității, cu cadouri și gânduri bune. Cu umanism!

“Sunt încă la Parlamentul European, dar pot spune, cu mâna pe inimă, că sunt mândră de umaniștii mei! M-au sunat tinerii din organizațiile noastre de tineret și doamnele, din organizațiile de femei, de peste tot din țară, să mă cheme să fiu alături de ei, în acțiunile de suflet pe care le-au gândit și le vor pune în practică, și de Paști! Nu ne lăudăm cu gesturi, de altfel, normale, pentru că noi ținem la semenii noștri și când nu sunt ocazii speciale. Vă spun doar că și acum, de sfânta sărbătoare a Învierii, vom fi alături de copii și de mulți bătrâni singuri, oameni care ne așteaptă, an de an, cu drag și nerăbdare, pentru că ne sunt deja prieteni!”, a declarat președintele umanist, Maria Grapini.

În Timiș, Organizația de Femei a PPU va fi, miercuri, 12 aprilie, alături de copiii de la Școala Generală din Ianova, cu o petrecere surpriză de Iepuraș…cu un iepuraș animator, cadouri și mult antren iar, joi, 13 aprilie, Organizația de Tineret îi va surprinde plăcut pe bătrânii de la Căminul de Bătrâni de pe strada Inocenţiu Micu Klein. Surpriza este că, joi, la acțiune, va fi prezentă și Maria Grapini, care și-a declarat demult simpatia pentru oamenii de vârsta a 3-a din centrul timișorean.