De Sfinții Împărați Constantin și Elena, umaniștii europarlamentarului Maria Grapini au depus dosarul de candidatură, la Biroul Electoral de Circumscripție Denta, pentru viitoarele alegeri anticipate, din data de 11 iunie. PPU-sl intră în cursa pentru funcția de primar al localității Denta cu un om matur, cu multă experiență, Jean Petricaș, absolvent de studii superioare în domeniul Asistenței Sociale. Speranțele sunt mari, pentru că umanistul este cunoscut în localitate și apreciat pentru modul în care lucrează cu oamenii, se implică în diverse cauze sociale și în viața comunității.

“L-am felicitat pe domnul Jean Petricaș și i-am spus că admir oamenii care nu stau deoparte, ci decid să se implice în viața politică și să-și asume bătălii, mici sau mari, dar să și le asume. Sper ca aceasta, de la Denta, să fie una victorioasă, sunt alături de el și îl susțin! Îmi cunoașteți teoria: e simplu să critici, de acasă, de pe stradă, de oriunde, e mult mai complicat să intri într-o ecuație politică, să te lupți pentru visele tale și ale comunității din care faci parte, să explici lumii că schimbarea nu pică din cer, ci se realizează greu, prin unitate și umanism! Suntem un partid care a făcut dovada sincerității, suntem oameni implicați și serioși. Doamne ajută ca marea sărbătoare de astăzi să poarte noroc locuitorilor Dentei și să aibă parte de un primar Umanist! a declarat europarlamentarul PPU-sl Maria Grapini.

La Denta, pe 11 iunie, vor fi alegeri anticipate pentru funcția de primar, ca urmare a decesului fostului edil, Iacob Slavoljub.