Organizația de Tineret a PUR Timiș a fost, miercuri, 19 decembrie, într-o vizită surpriză, la Căminul de Bătrâni Inocențiu M. Klein, dedicată cu mult suflet și iubire sinceră seniorilor care-și duc traiul aici. Umaniștii sunt prieteni de cursă lungă cu bătrânii de la cămin pe care îi vizitează periodic, le oferă atenție în primul rând, dar și cadouri importante, de zile la fel de importante.

Tinerii din partidul Mariei Grapini, însoțiți de copii de grădiniță – pentru a fi surpriza mai mare – le-au dus, miercuri, cadouri de Crăciun și le-au cântat colinde, cu vădită emoție și de o parte și de alta.

Inițiativa a fost, ca întotdeauna, susținută financiar de europarlamentarul umanist, Maria Grapini, care nu a putut fi prezentă, anul acesta, la acțiunea oferită bătrânilor de la Inocențiu M. Klein, pentru că se află în delegație oficială a Parlamentului European, la Atena.

Maria Grapini a transmis, în schimb, un mesaj de suflet:

“Dragii mei oameni speciali,

Îmi pare rău că nu am fost astăzi alături de voi, împreună cu tinerii umaniști și copiii care au venit să vă vadă, sper că v-au surprins în cel mai frumos mod și că v-ați bucurat împreună! Cu siguranță ne vom vedea, până la Crăciun, după ce voi reveni la Timișoara, vom sta și vom povesti, așa cum obișnuim în fiecare iarnă, înainte de Sărbători!

Vă doresc sănătate și bucurie, să ne trăiți în pace și armonie, frumos și demn, așa cum o faceți deja! Vă îmbrățișez, din suflet!“, a spus Maria Grapini.