[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

PPU-sl Timiș nu este nici la prima și nici la ultima acțiune civică importantă, atunci când apar situații de criză și nevoia unui sprijin masiv din partea tuturor. Partidul condus de către europarlamentarul Maria Grapini a participat la campanii proprii, venite în sprjinul semenilor din Timiș dar și din întreaga Românie, iar, acum, se alătură deschis apelului lansat de ministrul Sănătății, în condițiile în care avem o nouă lipsă de sânge cu care se confruntă, acut, spitalele noastre.

“Am decis ca membrii noștri, evident mă refer la cei care pot și sunt în oraș în această perioadă de vacanță, să participe la o acțiune de donat sânge, la Centrul de Transfuzii Timiș. Suntem umaniști nu doar prin statut, ci și prin atitudine. E o criză majoră de sânge în spitalele României, sunt oameni care depind de noi, oameni cărora le putem salva efectiv viața și suntem deciși să acționăm din nou și imediat! Știți foarte bine că PPU-sl este implicat periodic în astfel de demersuri civice, colegii mei din Timiș fiind deja la un număr generos de vizite la Centrul de Transfuzii. Voi fi împreună cu ei, îi voi susține, din păcate eu nu am voie să donez, desi mi-ar fi plăcut tare mult! Doamne ajută să-i putem salva pe cei aflați în nevoie!”, a declarat europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini.

Umanista a lansat inițiativa și în rândul membrelor AFAR – Asociația Femeilor Antreprenor din România – al cărei președinte fondator este, astfel că și AFAR va participa, săptămâna viitoare, la demersul civic extraordinar.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *