Joi, 21 martie, la București, s-a desfășurat un eveniment major, în organizarea Finmedia, dedicat, așa cum se precizează în preambul, elitei feminine a top managementului din România.

“Gala Femei care Schimbă România” face parte dintr-o suită de acțiuni dedicate femeilor care au reuşit să acceadă la funcţii de conducere, dar mai ales acelora care au acceptat provocarea de a fi şefe într-un mediu de business dominat de bărbaţi!

După distincția onorantă de miercuri, din Parlamentul European, MEP AWARDS pentru activitatea din Comisia IMCO, Maria Grapini a primit, și joi seara, de data aceasta în România, premiul de femeie care schimbă România pentru realizările sale profesionale remarcabile şi pentru calităţile veritabile de manager și lider. Noul premiu acordat Mariei Grapini reconfirmă faptul că europarlamentarul este în galeria femeilor puternice ale României.

“Mulțumesc Finmedia pentru acest premiu! Sunt onorată ca în două seri consecutive să fiu premiată pentru munca mea! Realizările mele profesionale sunt…viața mea, m-am dedicat întotdeauna muncii, fie în mediul antreprenorial, ministerial, acum europarlamentar, sper că am reușit să schimb lucrurile în bine în România și în Europa! E o distincție care îmi bucură sufletul! Și pentru că în toată activitatea mea am avut suportul celor dragi de acasă, dedic acest premiu familiei mele!”, a declarat Maria Grapini.

Gala Femei care Schimbă România s-a bucurat de participarea reprezentantelor companiilor de afaceri, financiar-bancare, companiilor energetice, IT şi Comunicaţii, sănătate și companii farmaceutice, alte medii de afaceri.

Luna viitoare, Gala va fi reflectată într-o publicaţie specială care va conţine câte o pagină dedicată fiecărei doamne premiate care a reuşit să obţină o funcţie executivă de top management şi să schimbe în bine România.