Stimate Doamne și Stimați Domni,

Îmi face o deosebită plăcere să vă invit la deschiderea primei ediții a Târgului Național pentru Artizanat și Meșteșuguri, care va avea locmiercuri, 16 octombrie 2013, ora 10.00, în București, la Centrul Expozițional Romexpo, pavilionul C2 .

Evenimentul este organizat în cadrul Programului Național pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului, de către Direcția pentru Implementarea Programelor pentru IMM-uri din cadrul Departamentului pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, în parteneriat cu Centrul Expozițional ROMEXPO.

Prima ediție a Târgului Național pentru Artizanat și Meșteșuguri are ca scop susținerea micilor meșteșugari în promovarea produselor proprii, pe piața națională și internațională, dorind ca, în viitor, acest eveniment să devină un brand pentru artizanii români.

La Târg, veți putea admira obiecte precum: covoare țesute manual, ii, tapiserii, ștergare, dantelărie, ceramică tradițională, păpuși folclorice, măști, articole din lemn, sticlă, piele, fier etc.

Pe parcursul fiecărei zile, în cadrul standurilor, expozanții vor da ocazia vizitatorilor nu numai să achiziționeze produsele finite, dar și să înțeleagă modul în care acestea sunt realizate, care sunt materialele folosite și cât de importantă este transmiterea meșteșugului din generație în generație.

Programul de vizitare a Târgului Național pentru Artizanat și Meșteşuguri:
16 – 20 octombrie 2013, între orele 10.00 şi 18.00

Vă aștept cu drag!
Maria Grapini

.