Sâmbătă, 12 ianuarie, la Timișoara, umanista Maria Grapini continuă debutul în forță al acțiunilor profesionale din noul an, prin organizarea unui eveniment-conferință pe domeniul cel mai fierbinte al României: economia.

Din calitatea de vicepreședinte pe probleme economice al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), Maria Grapini îi așteaptă pe toți cei interesați din mediul economic, antreprenori, consultanți, analiști, profesori, dar și timișoreni dornici să afle încotro mergem, din această perspectivă, la final de săptămână, între orele 11-14, la Hotel Timișoara, pentru a fi parte a Conferinței „Oportunități și obstacole pentru economia românească”.

Alături de Maria Grapini se vor afla Raluca Bârsăian, vicepreședinte CNMR pe probleme de infrastructură, profesorul și analistul economic, Nicolae Țăran, decanul Facultății de Management în Producție și Transporturi din cadrul UPT, Marian Mocan, reprezentanți ai mediului bancar din regiune.

„Mă onorează prezența invitaților confirmați, le mulțumesc pentru încredere! Este prima conferință economică din 2019, avem multe de discutat și analizat. Oaspeții mei sunt profesioniști în domeniile lor, cu toții avem informații și cunoștințe solide în domeniul economic, din perspectivă națională dar și europeană, am convingerea că va fi un eveniment pe care Timișoara îl merită și așteaptă! Economia e motorul! Haideți să vedem cum îl putem folosi la maxim, cu inteligență!”, a declarat organizatorul Conferinței, europarlamentarul umanist, Maria Grapini, vicepreședinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.