Miercuri se dezbate si se voteaza motiunea. Stim deja ca parlamentarii PDL nu vor merge sa voteze, asa au anuntat. Stimat electorat al PDL, de ce-i lasati sa-si bata joc de votul vostru? Un parlamentar ales nu face ce-i trece prin cap, ci trebuie sa se consulte cu alegatorii din colegiul lui si SA VOTEZE. Pentru sau impotriva, asta este decis de cei care l-au mandatat sa mearga sa-i reprezinte. Dar sa nu mergi sa-ti exerciti obligatia de parlamentar este sfidator. Nu au curajul mai marii partidului sa-i lase, nu stiu cum vor vota unii dintre ei?
Tocmai libertatea parlamentarilor de a vota cum le spune majoritatea cetatenilor poate arata o adevarata majoritate in parlament. Daca interzici, ca partid, parlamentarilor tai sa voteze, este ca si cum lasi jumatate de populatie nereprezentata, ca si cum cenzurezi votul.
Daca parlamentarii PDL vor accepta decizia partidului, atunci acestia nu au ce sa mai caute pe liste uninominale la urmatoarea alegere a parlamentului.
Tineti minte numele lor, afisati-i cu poze pe toate zidurile si gardurile si daca au tupeu sa apara pe liste, ignorati-i, nu-i votati.
Trebuie sa ne folosim, ca cetateni, puterea votului, dar in mod corect. Oameni dovediti corupti, incapabili, imorali, ineficienti si fara responsabilitate nu mai au ce cauta, de jos in sus, incepind cu consiliile locale, judetene, primarii si terminind apoi cu parlamentul. Dupa cit de bune sunt parlamentul si presedintele, tot asa vor fi si guvernul si institutiile, pentru ca acestea sunt numite.
Ar trebui sa iesim toti miercuri la miting, sa inteleaga si doamna Udrea ca tara este si a noastra, a celor ce nu suntem in grupul PDL.
Cu respect,
Maria Grapini